Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre aforismer


Längs livets väg

Vår vandring längs livets
väg kräver rejäla skor.

Den som går på i ullstrumporna
riskerar att halka och falla.

Summan av många små steg
kan bli ett stort framsteg.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 412 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-03-31 16:49



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Där fick du in en känga, många som fått detta om bakfoten skulle jag tro!
2016-06-22

    Dan Myrbeck
Ytterligare en aforism:

Att vi kompletterar varandra,
gör det möjligt för oss att
längs livets väg vandra.

2016-04-05

  anits VIP
Mycket klokt skaldat!
2016-04-04

  Teresia Ridell
Mycket fyndigt och bra !
2016-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra och tänkvärda aforismer...
2016-04-02

  Eva Helene VIP
Klokt och insiktsfullt!
2016-04-01

  Lars Hedlin
verkligen bra min vän :)
2016-04-01

  Bibbi VIP
Mycket bra.
2016-04-01

  Gunnel Eriksson VIP
Tvåan är intressantast och tål
att tänka på. Bra!
2016-04-01

  walborg
Tack klokis!
2016-03-31

  soligajag_1 VIP
Tre aforismer med olika innebörd ,
Nr 1: ska vi ta Stadium eller Ecco.
Nr 2 : oj , jag slant visst o slog i svanskotan . .
Nr 3: Mitt Motto : framstegen . .
2016-03-31

  Rise Little One
Alla tre är bra på sitt sätt men den sista blir min favorit :)
2016-03-31

  Maria Sundelin VIP
Sant

2016-03-31

  Anya VIP
Fina poänger i alla tre. min favvo är den sista. Den tar jag med mig i dagen.
2016-03-31

    ej medlem längre
Jättebra!
2016-03-31

  louisegirl
Tänkvärt bra ordat
2016-03-31

  Ninananonia VIP
Sant och bra :)
2016-03-31

  överlevaren VIP
Vandring på livets väg kräver rätt utrustning för en lyckad färd.
2016-03-31

  M.Eta
Gäller att passa sig för snedsteg!
2016-03-31

  Marianne Räf
Säger samma som Marita !
2016-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra alla tre men fastnade speciellt för den sista.
2016-03-31

    ej medlem längre
Tre aforismer med stor innebörd.
2016-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärda aforismer!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck