Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN NATT AV SKRÄCK

EN NATT AV SKRÄCK

SKRÄCK

Monster

En är uppe
och går

Natt på
kyrkogården

Spring

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-15 01:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fasansfullt!
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj