Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stod...

Du stod enbent
i morgonljuset

en rauk blev du
morgonsol drack
din nakna kropp

ramslöks doften
förföljer mig
när bladen krossas
under våra kroppar

© Bosse 15 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-15 10:41



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket fyndigt å fint!
2016-03-15

  Solstrale VIP
Blir glad av din poesi, den låter alltet snurra ringkring väcker lust och fägring stor... Väntar ivrigt till din kommande! Tack!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten