Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN KAN SPRÄNGA BARRIÄRER

KÄRLEKEN KAN SPRÄNGA BARRIÄRER

Den största känslan vi har är kärlekens kraft
Det är svårt att ens ta bort den med olycklighetens
sopkvast
För denna osynliga magiska kraft gör oss riktigt svaga
men kärleksfull
Ända tills vi grävs ner under jordens kalla mull

Den kan spränga barriärer och ser inga gränser på jorden
Man behöver inte ens ta till de där berömda orden
Kärleken är stor den största gåvan vi har fått
Det behövs inga stora romaner, inga gigantiska luftslott

Kärleken till sin nästa kan vara det vackraste som finns
De behövs inga sagor utan detta är verklighetens prins
Öppna ditt hjärta och släpp in kärlek, hopp och tro
Då kan du se din själ gå över ensamhetens vantro

Din stund på jorden är nu och den går inte i repris
Kärleken tar tag i dig och du få känna denna varma bris
Den fläktar ni i ditt hjärta och i din själ
För kärlekens kraft gör dig gott och är riktigt rejäl

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-15 17:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
1 Kor.13 "Kärlekens höga visa"

"Störst av allt är kärleken"
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj