Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALSBANDET

HALSBANDET


Hon lämnade

Sitt halsband

Det låg på

Sovrums golvet

Och nu är hon

Borta


Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-15 17:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så snopet och plötsligt:-(
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj