Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alter



När livet stannar
som ett hjärta
i sitt flöde
Tingens värde
blott är tid
Då vilar vi
tillsammans
i vår stilla frid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-05-02 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP