Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKS LÄNGTAN

KÄRLEKS LÄNGTAN

Längtan efter din mjuka famn
Då jag seglar in i denna trygga famn
Kärleken är som en smekning av vinden
En kram och en vänlig kyss på kinden

Att få vara med dig, är som att ta ner månen
Mitt hjärta klappar för dig som tonerna från saxofonen
Tänk att just jag kunde gripa kärleken på flykt
Ditt väsen gör mig salig och innerligt tryggt


Bo Gapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-15 23:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåder!
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj