Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulen Lycka

Jag sa inte kom och jag sa inte gå..
Denna vägen har varit så enkelriktad
Mitt hjärta hade missförstått signalen
Jag önskar jag hade tolkat rätt i förväg

Jag var bara så dum o jag var så blind
Att se sanningen som du levererade sent
För en som skämdes för en sådant som mig
Hur kunde jag begära, en framtid utan din vilja?

En kärlek som bestod av bara mina känslor
Med många drömmar som redan stulna
Trots all de löftena som vi tog och gav
Se vad lätt du kunde finna dig ny sol

Du snackade om kärlek, men ändå..
Gick och gjorde det du är bäst på
För du vet, ingen kan någonsin
Döma dig i din egen domstol

Ja,
Jag kan inte döma
Jag kan inte hämnas

Men,
Jag kan bara, dig älska
Och jag kan bara, dig hata

Ja,
Jag är så bäst på att bara såra
För du är borta och jag har lärt mig
Att känslor betyder, att få mig bara lida..




Fri vers av Endless Love MS
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-16 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS