Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN TILL DIG ÄR SOM EN BLOMMANDE KAPRIFOL

KÄRLEKEN TILL DIG ÄR SOM EN BLOMMANDE KAPRIFOL



Som en lilja på ängen som står där och lyser som en sol

Känner jag kärleken till dig i musiken som en blommande kaprifol

Kommer du ihåg den där grinden vi försökta att gunga på

Redan då såg jag att dina härliga ögon var riktigt safirblå



Barndomens lekar byttes snart mot de vuxnas krav

Äventyret lockade med att mönstra på en båt på ett världshav

Resan blev en stor upptäcktsfärd genom livets molntappar

Den var värd mycket mer än vad man tjänar i tusenlappar.



Hemresan blev en nostalgitripp och längtan var mycket stor

Skorna riktigt klappade när dem gick på dessa kullerstensgator

Plötsligt ser man denna syn som man bara kan få se i en dröm

Hjärtat pumpade och värmen steg som i en hjärtas golfström



Men just när armarna skulle ta om dig såg jag din man

Med en gång försvann hoppet, allt blev på skuggsidan

Ingen ska vara så säker att kärleken inte finner andra spår

En lärdom när åren har gått där man sitter med sitt silverhår



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-16 11:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj