Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU FYLLER VARJE FIBER I MITT HJÄRTA

DU FYLLER VARJE FIBER I MITT HJÄRTA


Kärleken är som en mjuk vind som översköljer din själ

Den fyller varje fiber med känslor så djupa den gör dig väl

Du känner dig som om du är i djungeln och lianen du svingar

För nu har verkligen hjärtat lagt sig till med vingar



Du flyger ut på den rutt som för dig på din hjärtas stig

Nu kan du inte säga som du brukar detta händer aldrig

Din värld blir plötsligt förändrad och du känner dig glad

Det behövs bara lite ödmjukhet och lite verkstad



Störst av allt är kärleken hur man än ser på det

Men ibland kan den vara full med bräcklighet

Du ger dig ut i ett universum av denna trollskog

Den är lika stark var du än bor i Trelleborg eller Arjeplog



Men kasta dig inte ut för långt i dessa vingliga branter

Kärleken är gratis här behövs inga fina diamanter

Utan ta vara på den stund du har på jorden den går inte i repris

Så kommer du att skåda att just detta blir ditt paradis



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 202 gånger
Publicerad 2016-03-16 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj