Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek blöder min älskade vän

Min kärlek blöder min älskade vän

Man kan höra mycket tydligt ditt hjärtas röst

Det ger mig ett lugn och en innerlig tröst

Min kärlek blöder och himmelen öppnar sin port

När din själ spelar på stjärnorna som ett vackert vykort


Hjärtat ljuder den sång som vi har hört så länge

Vår kärleks melodi ett riktigt härligt örhänge

Vi ska vandra hand i handen till det bittra slutet

Tills den tiden kommer, när vi får beslutet


En vacker tavla har livet varit med en ram omkring

Denna ljusa resa som blev till en sommar vandring

Våra hjärtan har slagit samma slag, varje dag

En fantastisk känsla att vara nära, som i ett trollslag


Låt alla hjärtans röst få bli hörd runt världens ring

Ibland ropar den glädje och gamman, ibland varning

För kärleken är det största vi någonsin har haft

Inte finns det något starkare än denna kärlekskraft



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-16 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj