Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KÄRLEK SOM VARAR EVINNERLIGEN


EN KÄRLEK SOM VARAR EVINNERLIGEN


Stjärnorna skänker jag dig en klar sommar natt

De tindrar som diamanter på himmelens blomsterrabatt

Själen längtan efter att få känna värme och samförstånd

Dina ögon lyser klara som ett helt blomsterfång


Var finns kvar när allt en gång är över och det är slut

När vi som fåglarna styr kosan uppåt, inte söderut

Din och min kärlek som varar evinnerligen

Då slår fortfarande kärlekens trumvirvlar hjärtinnerligen


Tänk vad kärleken kan göra oss människor på jorden

Man borde ha lyssnat mer på de riktiga visdomsorden

Att inget kan vara bättre än att få kärlek till sitt hjärta

Den känslan finns kvar ända sedan du var en flicksnärta


Din kärlek känns och doftar som en rabarberpaj

Du är lika mjuk och go som en sammetskavaj

Mitt hjärta slår för dig, till jorden inte mer finns kvar

Att finna dig var det bästa, ja nästan helt oskattbar



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-16 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj