Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommans slutna...

Blommans
slutna öga
gul mot
blåa kronblad

vilande hand
späd som
sippans blom vid
myrstig

kittlar lekfullt
mitt öra, vakande
vårskymningsljus.

© Bosse 16 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-16 18:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
blåsippstider... de kommer igen
2016-03-21

  Niliboy
Mycket poetiskt å vackert, själv må jag träna!
2016-03-16

    Sefarge VIP
Blånande Vårbilder i sinnet.
Skapelseljust ömsint
skriftat!
:)
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten