Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som stänger in

Den människa som vill stänga in mig
i en cell
för att kontrollera mig
eller(kanske omedvetet) vill få makt över mig

Den människan går jag bort ifrån!

Om hon inte tillåter mig att bli arg
att gå emot och protestera
Då ger jag upp!

Jag är vuxen nu
och jag reagerar på
överbeskydd!

Någon sa att det är ett typiskt svenskt drag
att "ta hand om", att "beskydda".

Men - nu har jag fått nog!




Prosa av bohemen VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-03-16 21:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kanske borde undvika sjukhusen framöver då. Finns säkert någon ensam stackars högutbildad själlös läkare med förbered bunker att avla avkomlingar i.

Du får ursäkta min ton. Är inte helt nykter. Jag är faktiskt en mycket snäll man med en förkärlek för verklighetsflykt.
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP