Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På mars kan man inte fiska

Kanske kan man heller ej viska
ut att ingen vet att i rymden om oss satt egentligen riska
På knapp händig ryska

Kastar i stället ett drag och hämtmat från mars
med dess is beklädda poler

Vi skjuter luft med pistoler

Flugspön viftar bort andar

Hur fan ska vi bli
en tjej fnissar tihi

Räcker ej hela vägen som vi ser
Endast en raket med en bön återger mer

Den sändes opp
För vi har uran på jorden
Ack så om i orden som sakta vackert landar

...Men på mars kan vi ännu inte fiska










Fri vers av H.C.B
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-17 02:54



Bookmark and Share


  ULJO
Finns det bara vatten kan man nng fiska på mars. Kul text emellertid
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B