Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro är

den ränta du betalar när du lånar bekymmer utav framtiden.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 358 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-17 09:51



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Ja, vad kan man säga? Din definition av oro är mycket träffsäker! Ja mitt i prick, faktiskt!
2016-03-25

  Solstrale VIP
Så ska det klinga! Snygg!
2016-03-17

    ej medlem längre
Det var klockrent formulerade ord!
2016-03-17

  Marianne Räf
Snilleblixt !!! Där hade du tänkt till det !
Fast, -- huru kämpigt får det, väl,va´!?
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B