Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skriver...

Varför skriver
du dikter, min vän
med sorgsna ord
om vårens längtan

alla vet att vintern gråter
i sommarens famn

grånad går du
över ängarna
strör ditt epos
som rosenblad

målar poem
som ingen läser

© Bosse 17 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-17 10:16



Bookmark and Share


  Niliboy
Nä bara Jesus å några vänner läser är jag nöjd för egen del!
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten