Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske Gud blir han vår bröllopsgäst

Kanske Gud blir han vår bröllopsgäst

Kärleken är som en guldtacka
Inte som någon snabbmacka

Av alla flickor jag har mött
Känns det som min värld just nu
är stjänbestrött

Jag tror att Gud däruppe ville mig gott
Din kärlek är som ett pansarskott

Han valde just dig för du är bäst
Kanske Gud blir han vår bröllopsgäst

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-17 15:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Upplyftande.
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj