Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken av en riktig sann vän


Kärleken av en riktig sann vän


Vänskap är en ovärdelig gåva
Den kan inte bli köpt eller såld
Men värdet är mycket mer större
Än ett berg fullt med guld

För guld är kallt och livlöst
Den kan inte se eller höra
Guld det glimmar men
har inga känslor

Inga öron att höra med
Inget hjärta att förstå
Det kan inte göra dig bekväm
Eller sträcka ut en hjälpande hand

Så när du frågar Gud för en gåva
Var tacksam för vad han skickar
Inga diamanter,pärlor,eller rikedomar
Utan kärleken av en riktig sann vän

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-18 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj