Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FESTIVITETER

En dag kommer mästaren
gående
...i nutid – i dåtid...
jag såg honom i i tv-n
på rapport

det var en stor högtid
nyårsfirande hos hans
surrogatmamma

© Bosse 18 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-18 10:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Surrogatmamma?
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten