Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenska haikusällskapets verkstad ägde rum idag men jag hade inte möjlighet att vara med. Ämne att skriva om - kaffe/ te. Har skickat två haiku.


Haikuverkstad 18.3-16

I skogen, barmark
utflykt med kaffetermos
värmer händerna

Het doft från tekopp
samma sort varje morgon
English breakfast




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-18 16:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fina vardagsbetraktelser. Dina ord skapar bilder i mitt huvud...Bra!
2016-03-24

    ej medlem längre
Så underbara, härliga haikus! Tycker mycket om.
2016-03-19

  Marita Ohlquist VIP
Du är bra på att skriva Haiku!
Tycker om båda två.
2016-03-18

  thyra
Jättefina båda! Kul med slutklämmen i den senare.
2016-03-18

    Dan Myrbeck
Bra båda två!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP