Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyll inte på träden

 

 

(det finns ingen väg ut
och jag tar den)

 

står där, med mossan över anklarna
lyssnar och räknar varje barr som faller 
och hör hur träden växer, kelar med varandra
känner hur de rätar på sina ryggar och
petar försiktigt på mina tankar

 

de tar hjälp av vinden
när avståndet är för stort,
försöker fånga oron som flyger
mellan stammarna

 

sen ler de åt mitt stängda hjärta
och åt att jag alltid kapitulerar
till slut

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-03-18 17:42



Bookmark and Share


  mike irow
dikt är så vacker att
tom första strof
faller en på
knä
2016-03-25

  Maria Zena Viklund
bara älskar, när Cathy är som bäst
2016-03-19

  S-E Forslin/same
Du, ojämförlig.
2016-03-19

    99knivesinside
Titeln fångade mig! Snygg jämförelse av det mänskligt flyktiga och det naturligt beständiga.
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP