Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besmyckade balustrader

I mitt liv finns en känsla av ångest
En ångest som står på bräcklig grund
En avgrund som ger mig hopp
Ett hopp som får mig att skratta
Ett skratt öppnar upp en kraft
En flod byggd på kärlek och besmyckade balustrader
Balustraderna kallas ibland sociala medier.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 436 gånger
Publicerad 2016-03-19 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill