Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINNS DET FALSKA POETER

EN POET HAR HAN ELLER HON

MER POETISKA GENER

SÅ I FALL KAN EN POET SKRIVA

DIREKT FRÅN HJÄRTAT

ELLER FINNS DET FALSKA POETER

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-19 16:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar och högaktar profeter, om de kommer från JESUS KRISTUS.

Det där debatterandet om vem som är poet och vem som inte är det är förlegat och barnsligt.
Om jag menar att si & så inte är poet, då har jag alltså satt mig i domarsätet. Och på vilka premisser? Vad ger mig rätten? Egenmäktigt förfarande.
Skriver man poesi så är man poet.
Jag vägrar att debattera ämnet ytterligare och struntar fullständigt i vad andra anser om saken.
2016-03-19

  Valkyria-Fatale
Vad definierar en poet?

Profeter ger jag inte mycket för.


2016-03-19

  Larz Gustafsson VIP
Nej, men profeter.
2016-03-19

  Staffan Nilsson
Ja!
Det finns falska poeter - och profeter
Lev med det
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj