Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUSFLUGAN I DAGENS NYHETER

Solvärmen  har tinat upp  husflugan, som  legat
i ide vid  fönstret  hela  vintern  och  laddat  sin
energi.
Fylld  av  solenergi  startar  den  sin  flugmotor,
utvecklar sina vingar och lyfter med ett  surran-
de ljud från fönsterrampen.
Förunderliga  existens  som  inte tycks  beröras
av döden.
Men Dagens nyheter överlevde  den  dock  icke.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-20 00:06



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Bra text med ett underfundigt slut
2016-03-20

  Knoparemoj
Hej,

Det påminner mig när jag var liten och kom in på barnförbjuden film som hette "FLUGAN" Den filmen hade jag ont av i många år.

Ha det gott
Bosse
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP