Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖDETS NYCKER

ÖDETS NYCKER

HUR MÅNGA STEG DU ÄN TAR
SÅ KAN DU INTE SPRINGA IFRÅN
DITT ÖDE.
MEN ÖDET KAN TA ETT STEG I RÄTT RIKTNING,
MEN VAR VARSE
IBLAND KÄNNS DET SOM OM DEN HADE
DÅLIG LOKALSINNE

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-20 09:35



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja absolut, man vet aldrig vart det bär hän.
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj