Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina hovar...

Mina hovar
beträder försiktigt
vägens täcke

utkastade ligger
som offergåvor
kläder, förvirrande
hosianna förföljer.

Offret sitter tyst
på min rygg
släpar fötterna
i marken

medveten om att
slutets jubelrop
skall bli ett kråkkrax
för den döde

© Bosse 20 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 417 gånger
Publicerad 2016-03-20 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten