Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR VI OERHÖRT BEROENDE AV SEX

ÄR DET FORTFARANDE SÅ ATT
DET SOM HAR MED SEX
ATT GÖRA SMÄLLER HÖGT.

ÄR VI SÅ OERHÖRT BEROENDE AV DETTA?

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-20 22:51



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Svar ja!
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj