Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD HAR JAG ATT ERBJUDA EN GESTALT I SNÖVITA VINGAR

VAD HAR JAG ATT ERBJUDA EN GESTALT I SNÖVITA VINGAR

MAN FÖRNIMMER EN ÄNGEL SOM STRÖR UT ÄNGLASTOFT
EN VACKER BLOMMA SOM HAR EN LJUV OCH UNDERBAR DOFT
DENNA SYN UPPENBARADES NÄR MINA SINNEN VAR KLARA
ATT MAN INTE KUNDE FÖRSTÅ DENNA LJUVLIGA TARA

VAD HAR JAG ATT ERBJUDA EN GESTALT I SNÖVITA VINGAR
MAN HÖR BARA ETT KLOCKSPEL SOM BARA MJUKT KLINGAR
DÅ FINNER MAN ATT SJÄLVA ANDLIGHETEN FINNS DÄR
NU MÅSTE MAN STÅ MED FÖTTERNA PÅ JORDEN INTE BLI BLIXTKÄR

ATT FÅ HAR FÖRUNNATS ATT FÅ SE DETTA SKÅDESPEL
SJÄLV KÄNNER MAN SIG SOM OM MAN VORE ETT FABRIKTIONSFEL
ÄNGLAR HAR EN FÖRMÅGA ATT KUNNA SPRIDA EN BEHAGLIGHET
ÄNDÅ FLYGER DE FRAM PÅ TRONS VINGAR SÅ DISKRET

ALLA BORDE KUNNA FÅ NJUTA ÄNGLASTOFT HÄR PÅ JORDEN
ATT SAMLA ALLA RESENÄRER, DENNA ENORMA HJORDEN
NÄR ÄR DÅ RESAN SLUT, SÅ MAN KUNDE FÅ ANA DETTA
DET ÄR DÅ MAN OMVANDLAS OCH BLIR RIKTIGT FJÄDERLÄTTA

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-20 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj