Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love like democracy

diverse rivers
caring my tears
stil there's no cure
for my painfully pains

you're hurting me so badly
creazy me that stil enjoing
just because, that it's you my the one
anyway what else can give me any plusure ever?

once in love
forever creazy
my heart knows..
its imposible mission

but stil will loving you
day by day, all the nights
the creaziest is,
it believes in its rights..




Fri vers av Endless Love MS
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-20 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS