Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utkast


MIXTUM COMPOSITIUM

Det sataniska skrattets skadeglädje.
Nervösa bibliotekarier.
Samlade samlag i bokform.
De psykiska diagnoserna hos film och
teaterfolk.
När två vetenskapliga fakta motsäger
varandra.
Egennyttan av att förbli sig själv.
Det hysteriska ansiktsuttrycket när
det mest obegripliga uppenbarar sig.
Varje dag ett steg till evigheten.
Det positiva i pessimismens klarsyn.
Litteratur som äter läsaren.
Författare som skrev med sitt eget blod,
på rymdens svarta tavla.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-21 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP