Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting har sin betydesle

hur än jag bara formar
mina känslor vänder sig mot dig
jag vet inte vem ska jag skylla på
dig eller min ungdom som viste ingenting

vad än som är grunden
jag vet detta:

allt som kommer har betydelse
allt som går har ännu mer betydelse

du kom, ensamheten gick
du gick, sanningen kom!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-21 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS