Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÅ MÅNDAG

Döden kommer
så stilla
vem kväver då
din ångest

jag ser hans skugga
dansa på ängen
med fågelsångens
musik

döden kommer
osedd
som vandraren på
vägen om natten

stilla var väntans timme
i drömmens mörka sky

© Bosse 21 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-21 09:45



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
en poesi som verkligen berör

särskilt fastande jag för dessa rader:

"stilla var väntans timme
i drömmens mörka sky"

2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten