Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEDERGÄLLNINGSBOKEN "TILL DE DET BERÖR" (LICENCE TO KILL))

Det vi med tanke  på  anseende, hyfs  och  upp-
trädande,inte vill säga öppet till vissa personer,
för att inte visa att man  tappat  sin "cool"  går
alldeles utmärkt skriva ner här  på  poeterna, i
hopp om att den som orden  avser  får  syn  på
dom.

Med tiden kanske ens nedtecknade ansamling-
ar av utskällningar med sanningens ord om de
som dem förtjänat kan bli till  en  riktigt  otäck 
liten bok, där var och en rättvist efter förtjänst
en sådan bok givit upphov till.

Man bör dock beakta att de som  skriver under
sitt identiska namn,lär vara den mest förtrolige,
med rätt att döda.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP