Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN UNGA MARS MÅNEN SKINER

DEN UNGA MARS MÅNEN SKINER

Den unga mars månen skiner
kärlek
Lysmaskens lampa lyser kärlek
Hur sött flackar inte det över ängarna
när den sömnige världen
drömmer,kärlek.

Vakna,till soluppgången min kära.
Vi höjer en skål till dagens ära.
Vi iaktar flykten av fåglar
i ljuset.
Hon kanske tar dig som en av dem
min Käraste

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 254 gånger
Publicerad 2016-03-21 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj