Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN AV DE STÖRSTA SJUKDOMARNA ÄR AVUNDSJUKAN

EN AV DE STÖRSTA SJUKDOMARNA ÄR
AVUNDSJUKAN

KAN MAN FASTSTÄLLA ATT SVENSKARNA ÄR
VÄLDIGT AVUNDSJUKA

ELLER ÄR DET SÅ ATT FÅR INTE JAG DET
SÅ SKA TA MIG SJUTTON INTE DEM HA DET

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-22 00:26



Bookmark and Share


  rondell
Svenska avundsjukan har ställt till med mycket elände! Den är illa känd världen över!
Det är bättre att ge än att få!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj