Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPÄNTAN

Kniven gled över
det vita aspeträt
lät spånen falla
på hällen

darrträ med löv
som skakade
av rädsla
mästermans träd

odugligt till allt
men vita ringlor
blev spånen

makade undan vitaskan
en glöd väntade vänligt
på att min kroppsande
skulle blåsa liv i den

späntorna lät sig villigt
lockas till muntra flammor
i det vita gryningsljuset

© Bosse 22 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-22 05:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
spänta - vilket fint ord på en skön sysselsättning, jag hade nästan glömt att den fanns
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten