Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som du är mitt paradis!


Du är min helvete

Av hela mig får jag inte le
Lycka finns mig inte mer
Jag kan inte göra något
Utan att tänka på dig..

Är detta inte helvete
Jag vet inte vad helvete är!




Fri vers av Endless Love MS
Läst 153 gånger
Publicerad 2016-03-22 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS