Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DISKUSSION OM DISKUSSIONEN

Man kan  oftast  finna i diskussioner  om allvarliga
ämnen att samtliga  deltagare undviker  ställa fråg-
an  om  orsaken till  diskussionens  uppkomst, där
också den ena versionen av två  beaktas, varav den
andra utelämnas ohörd, vilket  ger den  lyhörde en
insiktsfull känsla av att  den  ohörda  versionen  är
den rätta.

I den sociala gemenskapsberusningens sladder och
pladder,blir ofta mycket sagt, men väldigt lite gjort,
där ingen vill ta konsekvenserna av vad de sagt.

De  flesta  inledande  diskussionerna,  är  oftast  en
vilseledande inledning av en  annan  anledning  till
diskussionens uppkomst.

Skulle man komma  på anledningen  till  en  del dis-
kussioner, skulle  det  omgående  bli  slutdiskuterat,
och i de flesta diskussioner skulle  frågan : " vad var
det  vi  talade  om ?  "  kunna  utgöra  diskussionens
slutreplik.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-22 23:05



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det inleder med ett utropstecken åtföljt av ett frågetecken.
2016-03-23

  Onomatoprofet VIP
är den inledande repliken " låt mig tala till punkt..."?
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP