Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANALYTISK SAMVERKAN MED VETENSKAPEN

Så  fort omgivningen börjat uppmärksamma  någon
för att någon kanske "är" någon, börjar de mest vild-
sinta och motsägelsefulla analyserna,där fantasirike-
domen aldrig tar slut,för att slippa erkänna vad som
är vad och vem som är vem,och så fort en analys eller 
diagnos visar en motsats i praktiken,hittas det på en
ny, som de  snart nog  också  nödgas  överge, och  så
håller det på,tills  de tvingas kapitulera för vetenskap-
liga fakta om  vad  som  är  vad och vem som är vem,
men otaliga är de som  lever  sina  liv med  fel  namn 
och diagnos, enkom  för  att  omgivningen  lever i en
livslögn.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-23 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP