Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dymbla

Dymbla, dymbla
dumblad är klockan
som ringer till bön

klangen manar
jag ber på såriga knän

bevara mig
ge mig hopp
stillna tiden

© Bosse 23 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-23 10:19



Bookmark and Share


  Nils-Robert
vackert skrivet
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten