Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSLYCKANDE


Vi kan lära oss från misslyckande
mer än framgång
Vi upptäcker vad vi vill göra
med att finna det vi inte
vill göra

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 11:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom.
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj