Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i....

Som i drömmar jag går
ser huru sakta fraktala
snöflingor singlar från
molntung himmel grå.

Dagen molntät och tung
får min sång att klinga i moll.

Stilla jag ser, lika men ej
födda ur samma moln, hur
snöflingor faller mot jorden.

© Bosse 23 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 11:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En poetisk naturnära dikt. Fraktala snöflingor...så observant
2016-03-23

    Sefarge VIP
Känsla av gråhet
Men skapandet
Bestå ändå!
:)
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten