Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag rimmar...

Jag rimmar på dig
du fågel fri
som flög mot himlen
den höga

kände du glädje, då
ofylld med sorg
flög du mot rymdens
svarta öga

Ren har du lämnat
ditt jordiska liv
utan vingar jag blev kvar
minns Dig som friheten har.

© Bosse 23 mars 2016.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-23 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten