Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VITSIPPA FÖRMEDLAR SÅ MYCKET

EN VITSIPPA FÖRMEDLAR SÅ MYCKET



En blomma som skänker så mycket värme och utstrålar livet
Vitsippor i miljoner man borde skänka den en tanke och få nåt skrivet
Denna blomma som kommer med ett budskap om våren och ljuset
Vi människor borde stanna upp och se detta mirakel där vi går i mediebruset

Vitsippan gestaltar så mycket av vad vi människor borde tänka på
Att vara stark och tålig även om det blåser kallt, det här måste gå
En modig blomma som har givit så mycket till oss genom alla
generationer
Borde man inte ratta in en känsla av förnöjsamhet och glädje på
livets stationer

En driva av vitsippor förmedlar mycket av gemenskap så stor
Att om vi är många kan vi åstadkomma under, ett budskap till dig syster och bror
Hur än allt är så återkommer denna prakt av skönhet och grace
Det ser sig lika bra ute i mängder som om man sätter dem i en vas

Jag hoppas att man får njuta av nästa års vitsippor i stora mängder
Att allt som är bra behöver inte vara stort och brett i alla längder
Med fred och frid lyser denna lilla blomma och vill säga oss detta
Att livet består inte bara av stora ting, utan små ting kan också
vara det rätta

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 688 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-23 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj