Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOTSATSENS LOGISKA SLUTSATS

Att  vara  terroriserad  och förföljd  av  Nazister
eller  att bli oskyldigt  utpekad som nazist, trots
att  personen   är  motsatsen  till  den, bestyrker
i och genom sådana  angrepp enbart motsatsens
logiska slutsats.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-25 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP