Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ett ARV ska delas då kommer alla


Du hälsade

aldrig på

men när ARVET

skulle delas

då dök du

upp och

många med

dig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-24 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj