Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

splattersplitterdikter 6EX

EU vill inte alls bygga murar och förvisa dagdrivare från gränsen
det vill istället försluta hela framtiden
och knyta ihop den som en påse av ozon fåglar bilar och farkringande skräp i luften
och studsa på den - bonk, bonk, bonk! - mot hålet en bit därframme
och försvinna ner i hålet med den - poff!
Nä puff sa det faktiskt
Va, nä poff sa det!
Var du där kanske och lyssnade eller?
Nä men en väldigt trovärdig källa sa till mig att det sa just poff!
Vem då? Vem var det?
En trovärdig källa säger jag, ingen du känner
Vad heter källan?
Ingen du känner säger jag.
Säg bara förnamnet om jag nu inte vet vem det är
Nej
Det kan väl inte vara så viktigt, säg det bara
Anders
Anders?
Ja Anders heter han
Heter han möjligen Brunn i efternamn?
(tystnad)
Heter han så?
Ja
Anders Brunn är ingen pålitlig källa - han är ju en källa!

(Nya tag:
I tiderna efter poffet – eller puffet - ringlade sig i alla fall en stank av
blårött ådrigt kött som förivrat sig)





Fri vers (Fri form) av Inga E.
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2016-03-25 14:17



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det Heter PAFF !
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Inga E.
Inga E.