Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslöst tre


Meningslöst är ett onödigt långt ord för något som beskriver något evigt. Så kanske inte ändå, alla bokstäverna fyller nog sin mening.




Prosa av Inga E.
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-01 21:30



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
men det är ju helt meningslöst att beskriva den med ord och satser var varje bokstav ger orden liv och mening? Varför inte bara: vhlärsugxpöbmawicz#q>*? Om nu meningslösheten behöver beskrivas vilket jag håller för rent nonsens, eftersom beskrivningen ger den berättigande och mening?
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Inga E.
Inga E.