Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somligt #5


Bombastiskt gungar kärlekslåten, skvalpar i natten...
På prärien 1865 reste sig en indian med de vitas skalpar i handen...
Himlen ekade, hundarna skällde och tiden rusade längs vatten…




Fri vers av Inga E.
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-07 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inga E.
Inga E.